Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΛΗΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ Νο 87)


Το καλοκαιρινό τεύχος Νο 86 κυκλοφορεί σε όλη την χώρα, και φυσικά στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου των παραθεριστικών περιοχών. Εάν θέλετε να μας βοηθήσετε να υπάρξουμε και μετά την κρίση, ζητήστε και αγοράστε το περιοδικό για συντροφιά στις διακοπές σας, μπαίνοντας στον κόπο "να το ψάξετε" λίγο ανάμεσα στα πολλά έντυπα των πρακτορείων Τύπου. Είμαστε σίγουροι ότι, αν μη τι άλλο, θα εκτιμήσετε την προσπάθειά μας να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο γραφής και επικοινωνίας, μιά και η ποιότητα, δυστυχώς, έχει καταστεί "είδος εν ανεπαρκεία". 

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΤΩΡΑ ΤΟ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!


   Από την 1η Σεπτεμβρίου, όλοι οι φίλοι αναγνώστες του περιοδικού «ΦΟΥΣΚΩΤΟ», θα μπορούν να μας επισκέπτονται στα νέα μας γραφεία αλλά και στο κατάστημα που ετοιμάζουμε, όπου μπορείτε να προμηθευθείτε παλαιότερα τεύχη και ειδικές εκδόσεις, αλλά και να αγοράσετε ενδιαφέροντα (επιλεγμένα) διακοσμητικά αντικείμενα, memorabilia, δώρα, αφίσες και πίνακες, όλα με θέμα τη θάλασσα και τα σκάφη.
   Τα νέα μας γραφεία-καταστήματα, όπου θα συγκεντρωθούν όλες μας οι εκδόσεις, βρίσκονται σε κεντρική λεωφόρο της περιοχής Μελισσίων, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό, την Λεωφόρο Κηφισίας ή την Λεωφόρο Πεντέλης.
  Στον ίδιο χώρο θα αναπτυχθούν οι διαφημιστικές και γραφιστικές μας υπηρεσίες, σε σχεδιασμό και παραγωγή κάθε είδους διαφημιστικών εντύπων, αφισών, μακετών, λογοτύπων, ιστοσελίδων κ.ά, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές (που περιλαμβάνουν το προηγμένο δημιουργικό καθώς και τις φωτογραφήσεις).
  Τέλος, ανατπύσσουμε τις ιστοσελίδες, τα blogs και τις ψηφιακές εκδόσεις των περιοδικών μας, παρέχοντας καθημερινή ενημέρωση στους αναγνώστες, και δωρεάν προβολή στο διαδίκτυο για όλους τους διαφημιζομένους στα έντυπά μας.
  Συγκεντρώστε λοιπόν τις ερωτήσεις σας, σημειώστε τα τεύχη που θέλετε να αγοράσετε, θυμηθείτε ότι υπάρχει τώρα ένας χώρος απ’ όπου θα μπορείτε να προμηθεύεστε πρωτότυπα διακοσμητικά, αναμνηστικά και δώρα γύρω από το αντικείμενο που αγαπάτε, και από 1η Σεπτεμβρίου θα σας περιμένουμε (απαραιτήτως με κέρασμα Ιταλικό καφέ).

  Η διεύθυνση των νέων καταστημάτων μας, θα ανακοινωθεί στις 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!).

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ, ΣΑΜΟΣ: ΕΝΑΕΡΙΟ VIDEO!

Δείτε στο Youtube το εναέριο video από την είσοδο των φουσκωτών στο λιμάνι του Καρλόβασου, όπως το τράβηξε το FPV RCMODELSHOP.GR.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

FLOKIS MARINE: ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 - ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

   Όταν μια εταιρία συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την τίμησανμε την προτίμησή τους και την εμπιστοσύνη τους.
   Από τον Φλεβάρη του 1982 μέχρι και σήμερα, η δύναμή μας είστε εσείς! Οι λάτρεις της θάλασσας, του ναυτικού τουρισμού, της αλιείας, των καταδύσεων, των θαλάσσιων σπορ! Η δική σας εμπιστοσύνηείναι αυτή που μας ανέβασε στην κορυφή της αγοράς! Και όχι μόνο σας ευχαριστούμε για αυτές τις τρεις δεκαετίες, αλλά ανταποδίδουμε!
   Για να γιορτάσουμε μαζί σας τα 30 χρόνια λειτουργίας μας, συναισθανόμενοι και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε οικονομικό επίπεδο οι περισσότεροι, διαμορφώσαμε το πρόγραμμα επετειακών προσφορών Ιουλίου 2012 που σας φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο αγαπημένο σας μοντέλο, με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις που έχουμε προσφέρει ποτέ!
   Οι ειδικές αυτές προσφορές ισχύουν με παραγγελία μέχρι 31 Ιουλίου 2012 (και παράδοση μέχρι 11 Αυγούστου) για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων σκαφών. Τα μοντέλα του προγράμματος ειδικών προσφορών Ιουλίου 2012 είναι τα παρακάτω:



A Q U A M A R 
• Vulcanissimo (4.35m): € 4,100 πλέον ΦΠΑ (από 5.930)
• Panaria (4.60 m): € 5.900 πλέον ΦΠΑ (από 9.155)
• Aquamar 17 (5.00 m): € 6.250 πλέον ΦΠΑ (από 9.025)
• Samoa (5.53 m): € 7.150 πλέον ΦΠΑ (από 10.355)
• Ericusa (5.53 m): € 8.990 πλέον ΦΠΑ (από 13.805)
• Aqua Fish (5.50 m): € 6.940 πλέον ΦΠΑ (από 9.470)

N U O V A J O L L Y
• Winner 5.35: € 11.900 πλέον ΦΠΑ (από 17.000)
• Prince 21 (6.20 m): € 22.900 πλέον ΦΠΑ (από 30.650).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Flokis Marine πατώντας ΕΔΩ.