Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ !!!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ: ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ POWERBOAT& RIB ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ, ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

Το περιοδικό ΦΟΥΣΚΩΤΟ με ανανεωμένη, γενική ύλη για τη χρήση, τη συντήρηση, την αγορά και τα ταξίδια των σκαφών αναψυχής, κυκλοφορεί Πανελλαδικά μέσα στο Απρίλιο, με ένθετο το επίσης γνωστό (και υπερ-ποιοτικό) POWERBOAT& RIB, καλύπτοντας έτσι ολόκληρο το φάσμα φουσκωτών και πλαστικών σκαφών αναψυχής. Οπως πάντα εδώ και 21 ολόκληρα χρόνια, τα πεεριοδικά μας θα είναι αφιερωμένα στα σκάφη αναψυχής, τους κινητήρες και τον εξοπλισμό τους, μια και υπάρχουν αρκετά άλλα μέσα με κύριο αντικείμενο τις θαλασσινές δραστηριότητες, δηλαδή το κάθε τύπου ψάρεμα. Το θέμα είναι να υπάρχει ένα περιοδικό με ΚΥΡΙΟ θέμα τα σκάφη και όχι ως "συμπλήρωμα". Αυτή εξ' άλλου ήταν πάντα η μεγάλη, θεμελιώδης, διαφορά των περιοδικών των "ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" απο τους άλλους αξιόλογους θαλασσινούς τίτλους.
 Τα σκάφη αναψυχής και ο εμπορικός/κατασκευαστικός τους κλάδος, υπέφεραν και σχεδόν αφανίστηκαν την τελευταία τετραετία. Το περιοδικό ΦΟΥΣΚΩΤΟ στήριξε οικονομικά πολλές επιχειρήσεις του κλάδου, και σήμερα επανέρχεται διακρίνοντας σταδιακή ανάπτυξη άρα και ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Εμείς μόνο, και οι πελάτες μας, γνωρίζουμε πως πέρασαν αυτά τα χρόνια, για ένα κλάδο που δεν υπέστη απλώς " μεγάλες μειώσεις" αλλά ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ των εισοδημάτων του, με παράλληλη αύξηση των φόρων (ναι, φορολογήθηκαν τα μηδενικά εισοδήματα με φόρο επιτηδεύματος αλλά και τεκμήρια!).
 Ζητάμε, απλά και καθαρά, την υποστήριξη όλων. Των εμπόρων με διαφήμιση, των αναγνωστών με την αγορά του περιοδικού και την προβολή που μόνο οι αναγνώστες μπορούν να δώσουν. Και αυτή την εμπιστοσύνη θα την "επιστρέψουμε" με τον δημοσιογραφικό μας λόγο και την ξεχωριστή φωτογραφική απεικόνιση, όπως επί 21 (-1) συναπτά έτη πράττουμε.
Ραντεβού στα περίπτερα, και ενημέρωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας και το νέο πόρταλ που θα ανοίξει σύντομα υποστηρίζοντας την έντυπη έκδοση, θα έχετε απο αυτό το blog.

Δημήτρης Παπανδρέου