Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2014, 15-19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...

Μία έκθεση που θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά πόλο έλξης για εσάς, τους λάτρεις του φουσκωτού, του πλαστικού σκάφους και των θαλάσσιων σπορ, καθώς θα αντικατοπτρίσει την αγορά, ενημερώνοντάς σας παράλληλα για τα νέα μοντέλα, τα προϊόντα και τις  υπηρεσίες που παρέχει ο κλάδος.
 

Θα είμαστε όλοι εκεί…

Τι θα δείτε:
• Φουσκωτά
•  Ταχύπλοα
•  Πολυεστερικά
•  Βάρκες για ψάρεμα
•  Ιστιοπλοϊκά
•  Ενοικιάσεις σκαφών
•  Μηχανές θαλάσσης
•  Εξοπλισμός
•  Εξαρτήματα
•  Αξεσουάρ σκαφών
•  Ναυτιλιακά όργανα
•  Θαλάσσια Σπόρ

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
Δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο αλλά και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ υπάρχει και στάση Τράμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

Ώρες Λειτουργίας
Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό με εισιτήριο.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Καθημερινές: 16:00 - 21:30  •   Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:30


Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης:  www.athensboatshow.gr

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑI SUZUKI DF 300 METAXEIΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ

Το περιοδικό ΦΟΥΣΚΩΤΟ ζητά για  άμεση αγορά μεταχειρισμένη εξωλέμβια SUZUKI DF 300. Η αγγελία απευθύνεται κυρίως σε εμπόρους και μηχανικούς marine σε όλη την χώρα. Ευχαριστούμε.
Τηλ. 6949798733, 2106856448, 
 e-mail papandreou@live.com

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ Ο.Φ.Σ.: ΕΚΘΕΣΗ "ΘΑΛΑΣΣΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014", ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 1-3/08/2014 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Φ.Σ.)

  Ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών οργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων στο Ηράκλειο Κρήτης από την Παρασκευή 1 Αυγούστου, έως και την Κυριακή 3 Αυγούστου, που αφορά την θάλασσα και το φουσκωτό σκάφος. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Έκθεση σκαφών αναψυχής, ναυτιλιακών και συναφών προϊόντων και υπηρεσιών. Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ., γνωριμία των επισκεπτών με το φουσκωτό σκάφος με δωρεάν μικρές διαδρομές εντός του λιμένα, επίδειξη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ., αγώνες τριγώνου σκαφών, εκδηλώσεις με συμμετοχή τοπικών μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων.
  Σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε τους φίλους της θάλασσας και του φουσκωτού σκάφους δίνοντας τους την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα ασφάλειας σχετικά με την θάλασσα και το σκάφος και παράλληλα να ψυχαγωγηθούν μέσω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του τριήμερου.
  Η εκδήλωση ‘ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014’ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου στο χώρο της πλατείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου Κρήτης και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014. Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι δωρεάν.
  Στους εκθέτες (σκάφη, ναυτιλιακά, αυτοκίνητα, δίκυκλα) θα προσφέρεται ένας ανοιχτός χώρος 50 τμ όπου θα μπορούν να διαρρυθμίσουν ανάλογα και εκθέσουν τα προϊόντα τους με ένα συμβολικό κόστος μόνο 100 ευρώ για όλο το τριήμερο που αφορά μόνο τα έξοδα οργάνωσης. Θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής ρεύματος, φωτισμού και φύλαξης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για τις εταιρίες σκαφών θα υπάρχει και η δυνατότητα σκάφους στο νερό για test drive.
  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για τον Παγκρήτιο Ο.Φ.Σ.

ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ: ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η νέα ταχυδρομική διεύθυνση του ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ είναι:

ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ
Γραφείο Γ7, Περιστύλιο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας
Λ. Εθνάρχη Μακαρίου
185 47 Ν. ΦΑΛΗΡΟ

  Τα τηλέφωνα (210 4831846), Fax (210 4831847) και E-mail  (secaplas@otenet.gr), καθώς και η ιστοσελίδα (www.secaplas.gr) του συνδέσμου παραμένουν τα ίδια.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
του ΣΕΚΑΠΛΑΣ - ΠΕΕΥ